Despre noi

Cine suntem?

 

Andra – andra[@]photobubble.ro

Am primit un aparat de fotografiat cand am terminat clasa a 4 a. Imi e proaspata amintirea in minte fie pentru ca mi l-am dorit foarte mult, fie pentru ca m-am bucurat incredibil de mult cand mi l-au pus in brate. De atunci am tot fotografiat. Orice. Acum 3 ani am avansat in grad. Am facut cunostinta cu un Nikon D80 proaspat scos din cutie. Ne-am placut reciproc atat de mult incat am hotarat sa incep o treaba serioasa impreuna cu alti doi iubitori de imagini. Am vazut concerte, parcuri, orase straine, peisaje fabuloase, baloane de sapun, culorii vii si mai presus de toate oameni: copii, familiile lor, prieteni, necunoscuti, oameni frumosi cu o energie aparte. I-am vazut atat cu ochiul liber, cat si prin lentilele aparatului. Ador sa surprind ochi scantaietori, zambete captivante, copii jucandu-se tot timpul, priviri furate si transpuse in imagini. Expresiile, dinamismul si starile lor s-au transmis atat de bine in fotografie incat m-au cucerit. Si asa am pornit eu pe drumul Photobubble. Spun povesti in imagini.

 

Laura – laura.d.const[@]gmail.com

Imi place frumosul. Cat mai divers si original. Cat mai personal. Il caut in cartile pe care le citesc, in locurile pe care le vad, in oamenii pe care ii cunosc, iar cand nu il gasesc, apelez la imaginatie. Nu ma intelege gresit, eu nu fotografiez. Dar pentru ca imi place jocul din spatele camerei, acela de a cunoaste si in acelasi timp de a transforma, jocul acela dintre real si fantastic, ma gandesc la modalitati de imbogatire vizuala a unui cadru. Pentru ca detaliile ne fac mai frumosi sau completeaza un mesaj, pentru ca visele de a ne vedea asa cum ne vedem cu ochii mintii sunt la fel de importante ca oricare altele, eu le dau importanta si ascultare.

 

Cata – cata[@]photobubble.ro

In 2009 am primit un aparat foto semiprofesionist. De atunci, pasiunea firava pentru fotografie a evoluat intr-o activitate care imi umple din ce in ce mai mult ziua. Si cardul de memorie.

Din punct de vedere fotografic, cea mai mare satisfactie o am cand reusesc sa surprind gesturile mici, trairile si emotiile cuiva. Fericirea, melancolia, flirtul, privirea strengara, zambetul timid sunt doar cateva din momentele pe care ma incapatanez sa le salvez cu ajutorul aparatului meu.

In lipsa de subiecti, imi testez ideile pe Laura, Silviu si Andra. M-au incurajat si mi-au fost alaturi mereu, iar chimia dintre noi formeaza bula de sapun numita Photobubble Studio.

 

Silviu – silviu[@]photobubble.ro

Daca ar fi sa va spun ceva despre mine v-as spune in primul rand ca “nu stiu” ce sa zic despre mine. Apoi v-as zice ca fotografia este pentru mine modul in care emotiile pot fi capturate si studiate si
ca imi place foarte mult sa observ oamenii si trairile lor. Apreciez foarte mult exprimarea libera si originalitatea (unul din motivele pentru care consider copiii cele mai bune modele inventate).
In final v-as ura “Numai bine!”